WORDPRESS TEMALARI

WORDPRESS TEMALARI

Hemen her webmasterin aklına bir tane film sitesi açmak gelmiştir. Peki film sitesinden gelir edebilirmiyim yada herhangi bir sıkıntısı var mıdır? Elbette her siteden gelir elde edildiği film sitesinden bile daha çok gelir elde edebilirsiniz. Hem çok çabuk hitlenen bir sektör hemde hitlenmesi için çok basit yöntemler vardır. Örneğin youtubede video paylaşmak gibi. Film sitelerinde Türk filmlerini değilde yabancı filmleri paylaştığınız zaman daha devamlı gelir edebilirsiniz. Sebebi ise; yabancı filmlerin yapımcıları çoğu sizin webmaster toolsunuza gönderdikleri uyar/kaldır prensibi ile çalışmaktadır. Bunu dikkate aldığınızda siteniz arama moturundaki yerinde kalıcı olarak kalır.

Film Sitesi Nasıl Kurabilirim?

Bir film sitesi açmak için güzel bir domain, hızlı hosting ve çok fonksiyonlu bir film teması ihtiyacınızı karşılamış olacaktır. 

1 -) Boşta Bulunan Film Domanini Seçelim:

TemaKAFA ziyaretçileri için boşta bulunan domainleri devamlı olarak araştırmaktayız. Beğendiğiniz boştaki domaini hemen kayıt ettirebilirsiniz. Güvenebileceğiniz kayıt etme firmaları: İsimtescil, güzel hosting, godaddy, ihs ve turhost

Domainler ise şu şekilde;

trfullhdfilmizle.com

degisikfilmler.com

farklifilmler.com

alemfilm.com

hdfilmbe.com

filmhdonerileri.com

trhdfilm.com

trhdfilm.net

kardelenfilm.com

umudumfilm.com

meydanfilm.com

filmbe.net

neizle.net

hdfilmci.net

filmbitmez.net

hdfilmkurdu.net

farklifilmler.net

alemfilm.net

canimfilm.net

degisikfilmler.net

umudumfilm.net

filmhdonerileri.net

hdfilmbe.net

bizimfilm.net

meydanfilm.net

ehdfilm.net

trhdfilm.org

sinirsizfilm.org

hdfilmevi.org

neizlesek.org

ehdfilm.org

neizleyelim.org

hdfilmburada.org

filmkurdu.org

2 -) Hostingimizi Alalım:

Domainimizi seçtiysek sıra hızlı, güvenilir ve tabiki devamlı arıza vermeyecek bir hosting firması alalım. Sizlere kendi kullandığımız güzel hostingi önerebiliriz. Güzel hosting, netdirekt, turhost(bunu kullanmadım ama tavsiye ediliyor) ve alastyr firmalarından alabilirsiniz. Unutmayın hiçbiri ile bağlantımız yoktur.

3 -) En İyi ve Fonsiyonlu Film Temasını Almaya:

Bir siteyi ayakta tutan tabiki temasıdır. Biz yakın zamanda çok foksiyonlu bir film teması yaptık. WordPress film temasının fiyatı oldukça ucuz ve kalitelidir. Size uzun uzun anlatmak isterdik ama direk konuyu inceleyebilirsiniz.

FilmX WordPress Film Teması İçin Tıklayın.

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk siz yazın!

BİR YORUM YAZIN

4823

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Wordpress Temaları