WORDPRESS TEMALARI

WORDPRESS TEMALARI

Özellikle blog içerikli sitelere yönelik web sitesi kurulumlarında sağlayıcı olarak tercihe edilen büyük isimlerden birisi olan wordpress’in farklı özelliklere sahip toplamda 60 adet sürümleri bulunmaktadır. Seriler olarak değişen sürümleri 2.8 ler ile başlayarak günümüzde ki en gelişmiş wordpress son sürüm indir önerisinde 4.6 sürümüne kadar farklı çeşitleri mevcuttur. Blog yazarak internetten para kazanmayı düşünüyorsanız ve fazla zahmete girmeden bir blog sitesi açmak istiyorsanız sizin için en ideali elbette ki wordpress uygulamasıdır.

Daha öncesinde de belirttiğimiz gibi her bir sürümün kendine özel karakteristik özellikleri vardır ancak mantıken gidildiğinde elbette wordpress son sürüm indir linkleri ve kullanımları daha cazip gelmektedir. Uygulamada ki ana dil seçeneğinin Türkçe olmasından dolayı kurulum ve kullanım sırasında hiçbir sıkıntı yaşanmazken en basit düzeyde de kurulumunu sağlayabilirsiniz. Hatta internet üzerinde yer alan kurulum videolarını dikkatlice izleyerek neler yapmanız gerektiğini kısaca öğrenebilirsiniz. Eğer daha öncesinde web sitesi ile alakalı hiçbir konuya müdahil olmadıysanız bile herkesin anlayabileceği özellikleri ve yardımcı videoları ile rahatlıkla kurulum sağlanabilir.

Wordpress son sürüm indir başlıklı konumuzda ilgili indirme linki ile birlikte basit anlatımlı kurulum videomuzu da izlemeyi ihmal etmeyiniz. Ayrıca şunu da belirtelim ki sıfırdan son sürümün kurulması ile var olan sürümün üzerine güncellenmesi farklı işlemdir ve işlem basamakları ile işlem süreleri değişkenlik göstermektedir. Eğer yeni bir oluşum içerisindeyseniz mutlaka son sürümü tercih etmelisiniz.

Son sürüm linki: https://tr.wordpress.org/txt-download/

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk siz yazın!

BİR YORUM YAZIN

6180

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Wordpress Temaları