WORDPRESS TEMALARI

WORDPRESS TEMALARI

Blog Nasıl Açılır

21/09/2017 Webmaster TemaKAFA

Adım adım blog açmak istiyorum ama nasıl açıldığını bilmiyorum ? Blog kurmak için hangi adımları takip etmem gerekiyor. Para kazanma, yazar olabilmek, işinizi daha büyük alana yaymak, yazmayı seviyorum gibi nedenlerden dolayı blog kuruyoruz. Merak etmeyin aklınıza takılan soruları iletişim bölümünden yazarak seve seve yardım etmek isteriz.

20 Dakikada bir blogunuz hazır olacaktır.

  • İlk olarak dilerseniz adınız-soyanız şeklinde yada güzel bir isim seçerek domain alıyoruz. ( Yıllık ücreti 35 TL dir)
  • Tabiki domaini aldıktan sonra en iyi hosting firmalarından hosting alınacaktır. Örnek verecek olursak; Güzel Hosting, alastyr, netdirekt, isimtescil, turhost ( Yıllık 30 TLden başlıyor )
  • Daha sonra blogunuza uygun bir tema almanız gerekiyor. En iyi temalardan iki tanesi KFmagazine ve KFblog temalarıdır. (Ücretsiz sitelerden tema ve hosting alabilirsiniz. Fakat kullandıktan bir süre sonra temaların kapanıp ücret istediğini veya sayfalarınıza linklerin eklendiğini görebileceksiniz.) ( 30TLden başlıyor ve çok uygun fiyatadır. )
  • Hostunuza tr.wordpress.org adresinden wordpress'in yeni sürümünü indiriyoruz. İndirdiğiniz .rar içinsindeki dosyaları çıkarıp hostingimizin içine yüklüyoruz. Burada bulunan temaları silin ve kullanmayın. Sebebi ise temaların açıkları vardır ve siz temaları kullandığınızda heran sitenizden link çıkışları yapılabilir.

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk siz yazın!

BİR YORUM YAZIN

4893

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Wordpress Temaları